Διαχείριση βάρους

Για οποιαδήποτε διατροφική παρέμβαση, είτε μείωσης είτε αύξησης βάρους, στόχος εκτός της επίτευξης του αρχικού επιθυμητού αποτελέσματος, είναι και η διατήρηση αυτού. Αυτό μπορεί εύκολα να γίνει όταν:

  • Η διατροφή περιλαμβάνει τροφές από όλες τις ομάδες τροφίμων στους κατάλληλους συνδυασμούς και ποσότητες και τις κατάλληλες ώρες.
  • Όλα τα τρόφιμα επιτρέπονται. Η ποσότητα και η συχνότητα κατανάλωσης ενός τροφίμου κάνουν την διαφορά. Η λέξη «απαγορεύεται», δεν υφίσταται στο πρόγραμμα διατροφής.
  • Το πρόγραμμα διατροφής εφαρμόζεται ακριβώς στις ανάγκες και τις προτιμήσεις του ατόμου, είναι, δηλαδή, εξατομικευμένο. Γι’ αυτόν τον λόγο, αφιερώνουμε χρόνο σε κάθε ραντεβού και το μελετάμε μαζί προσαρμόζοντάς το σε εσάς.
  • Για οποιαδήποτε αλλαγή προκύψει στο πρόγραμμά σας, στο ενδιάμεσο των προγραμματισμένων συνεδριών, επικοινωνείσετε με την διαιτολόγο με μήνυμα, email ή τηλέφωνο, ώστε να καταστεί διαχειρίσιμη.

Σκοπός είναι οι νέες διατροφικές συνήθειες που θα αποκτηθούν μέσω της διατροφικής συμβουλευτικής γίνουν ένας νέος, απολαυστικός τρόπος διατροφής.

Επικοινωνία