Συνεδρίες

Συνεδρία στο γραφείο

Στην πρώτη συνεδρία πραγματοποιείται η λήψη διατροφικού και ιατρικού ιστορικού, ώστε να σχεδιαστεί ένα πλήρως εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Γίνεται ανάλυση σύστασης σώματος και λιπομέτρηση με την Tanita MC 780, με υψηλή ακρίβεια και επαναληψιμότητα, όπου παίρνουμε στοιχεία για το βάρος, το συνολικό και τμηματικό ποσοστό λίπους, την μυϊκή και την οστική μάζα, την μεταβολική ηλικία, το σπλαχνικό λίπος, τα συνολικά υγρά του σώματος, την παρουσία οιδήματος, κατακράτησης ή αφυδάτωσης.

Αποφασίζουμε για την συχνότητα των επόμενων συνεδριών στις οποίες παρακολουθούμε την πορεία του προγράμματος της διατροφής και για την συχνότητα πραγματοποίησης της λιπομέτρησης και της ανάλυσης σύστασης σώματος. Στις επόμενες συναντήσεις, περιλαμβάνονται διατροφικές προτάσεις και συμβουλευτική και συζήτηση για την πορεία και τις πιθανές δυσκολίες στην εφαρμογή του προγράμματος διατροφής.

Συνεδρία on-line

Εάν δεν είναι εφικτό να επισκεφτείτε το γραφείο ή μένετε σε άλλη πόλη, το Internet μας φέρνει πιο κοντά! Τώρα μπορούμε να παρακολουθούμε την διατροφή σας εξ’ αποστάσεως μέσω skype.

Κανονίζουμε, λοιπόν, την πρώτη συνάντηση όπου περιλαμβάνει συζήτηση σχετικά με τον στόχο που θέλετε να πετύχετε, την λήψη διατροφικού και ιατρικού ιστορικού, ώστε να σχεδιάσουμε τελικά ένα εξατομικευμένο πλάνο διατροφής σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, το οποίο θα λαμβάνετε κάθε φορά με e-mail.

Μεταξύ των συναντήσεων, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου με mail ή στο τηλέφωνο για οποιαδήποτε απορία προκύψει, ώστε να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Επικοινωνία